Home » Vaderdag Cadeautje

Bijzonder en mooi horloge!

Als je de Kisai Night Vision Wood voor het eerst met zijn mooie lampjes ziet, heb je werkelijk waar geen idee wat het moet voorstellen. Geinig dus dat maker Tokyoflash Japan het één van hun best leesbare horloges noemen. Als je naar de rest van hun producten kijkt, zouden ze ook nog eens gelijk kunnen hebben. Ook is deze Kisai veruit hun mooiste horloge. De Kisai Night Vision Wood lijkt op een houten armband, totdat je aan de rechterkant op het knopje drukt. Dan beginnen ledjes te branden op het schermpje. Het lijkt in eerste instantie op de weergave een raadsel, maar er schuilt wel degelijk logica achter de tijdsweergave van dit prachtige horloge. Een persoon met een goed oog ziet in het midden van het scherm twee cijfers die de minuten aangeven. Aan de randen geven de streepjes de uren weer. Het ontbrekende streepje geeft het uur aan dat je moet hebben. De datum op dit horloge heeft hetzelfde soort weergave en lijkt daarmee ook op een raadsel. Het horloge heeft een verstelbare band en weegt 60 gram. Op een volle lading gaat hij een maand mee, daarna laad je hem binnen 3,5 uur volledig op via usb. Dat kun je 300 keer doen voordat de vervangbare batterij het begeeft. De Kisai Night Vision Wood is zo in te stellen dat hij elk kwartier tussen zes uur 's avonds en middernacht oplicht. Hartstikke leuk voor als het donker wordt. Natuurlijk is het wel een geeky apparaat om stoer mee te doen op een verjaardag, maar verder is het ook gewoon een kek sieraad voor om je pols. In totaal ben je echter wel 108 euro kwijt om de Kisai Night Vision Wood in huis te halen. Wilt u ook een origineel en stijlvol horloge neem dan zeker een kijkje op ikwileenhorloge.nl hier vind een groot assortiment van prachtige horloges.  

Sokken voor VaderdaG

Sokken voor Vaderdag; het lijk een beetje een ouderwets en afgezaagd cadeau. Maar wat geef je de papa die alles al heeft? Juist, sokken! Sokken draagt hij elke dag en het is vaak een beetje vergeten onderdeel van de garderobe, dus je cadeautje zal zeker op prijs gesteld worden.

Falke Family sokken

De sokken van Falke zijn een begrip. Het merk bestaat al zo lang en is de absolute specialist als het aankomt op herensokken. De Family sokken zijn gemaakt van katoen en dragen daarom heerlijk. Lucht doorlatend en ook nog vocht absorberend. Door de versterkte teen- en hielzones gaan ze ook nog eens lang mee omdat dat de punten zijn waar sokken als eerste slijten. Ook de boorden zijn fijn want die zorgen er wel voor dat de sokken niet afzakken, maar knellen niet. Ook de pasvorm is dusdanig dat ze mooi om de voet blijven zitten zonder knellen of te ruim zitten. We zullen maar zeggen; er is over nagedacht.

Vaderdag verwendag

Het idee achter Vaderdag is niet dat papa zo veel mogelijk dure cadeaus krijgt. Het gaat om de attentie en wat je er verder zelf van maakt. Maak er een soort van verrassingsei van; pak de sokken dusdanig in dat je vader geen idee heeft wat het is en dat is vaak al het grootste feestje. Zo heb je toch het idee van de zelfgemaakte knutsel, maar zit er toch iets moois in waar hij lang plezier van zal hebben. Dat papa die dag verwend moet worden dat is natuurlijk duidelijk. Lekker ontbijtje op bed en een gezellige dag samen met het gezin om de dingen te doen die papa leuk vindt. En als je nog naar de opa’s gaat? Die zijn ook ontzettend blij met een paar Falke Family sokken. Zo lopen de mannen uit de familie er weer helemaal comfortabel en trendy bij.